Fruitteeltbedrijf

Fruitteeltbedrijf “De Plantage” is in 1980 opgestart door Wim en Miranda Bruijnzeel en is uitgegroeid tot een bedrijf met 10 ha peren, 4 ha appels en 1,5 ha pioenrozen en sierappels.

Wij streven naar een goed en kwalitatief product en bezuinigen niet op maatregelen die de kwaliteit van onze producten omlaag halen.

Al ons fruit wordt milieuvriendelijk geteeld. Dit houdt in dat wij door het uitzetten van roofmijten (nuttige insecten) de roestmijt en spint (schadelijke insecten) bestrijden. Door selectieve middelen te gebruiken bouwen wij een biologisch evenwicht in onze boomgaard. Selectief wil zeggen: wij doden de schadelijke insecten maar de nuttige, (bijvoorbeeld: gaasvlieg, lieveheersbeestje, oorworm, roofmijt en sluipwesp) blijven leven.


globalgap.png

Ons bedrijf is  Global-G.A.P. gecertificeerd en daarmee voldoet het aan de strenge milieueisen en wettelijke voorschriften. GLOBAL G.A.P wil zeggen dat wij de vervuilende invloed op het milieu zoveel mogelijk beperken en dat wij verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van onze werknemers.

 

JPG_FM_Label_Telerswebsite.jpg

Benieuwd naar onze werkzaamheden het hele jaar rond? Klik hieronder voor een impressie... 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.